Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alumni A. C. crazystiles
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 22.3
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Frers rent richting de bal. Frers geeft een hoge lob. Sorelli probeert de bal aan de voet te houden. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - crazystiles 0:1

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villanueva trapt de bal weg van het doel. Lemunko kopt de bal weg. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roig rent richting de bal. Maffei rent richting de bal. Maffei haalt uit met een fantastische trap. Villanueva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alumni A. C. - crazystiles 1:1

24e minuut.
Camet rent richting de bal. Sand verovert de bal door een tackle van achteren. Sand met een sublieme pass. Hansen rent richting de bal. Hansen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dal Occhio rent richting de bal. Dal Occhio probeert naar een medespeler te passen. Carnasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Carnasoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Iriarte de bal. Maffei is nu in balbezit. Maffei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - crazystiles 2:1

41e minuut.
Dal Occhio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftray onderschept slim de pass. Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alumni A. C. - crazystiles 2:2

44e minuut.
Carcache rent richting de bal. Hansen is nu in balbezit. Carcache is nu in balbezit. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alumni A. C. 60%, crazystiles 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alumni A. C. - crazystiles 2:2

51e minuut.
Roig kopt de bal weg. Dal Occhio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leftray bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei onderschept slim de pass. Maffei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - crazystiles 3:2

70e minuut.
Dal Occhio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Occhio passt de bal in één keer door. Maffei is nu in balbezit. Maffei schiet op doel. Villanueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - crazystiles 4:2

76e minuut.
Tomassi geeft een lange en hoge pass. Carnasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frers. Frers krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Carnasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftray rent richting de bal. Leftray passt de bal zonder na te denken. Carcache is nu in balbezit. Carcache draait met de bal, schiet en ... Manfredi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alumni A. C. 54%, crazystiles 46%.
Alumni A. C. - crazystiles 4:2