Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Malvinas Clúb Atlético Lanús
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. da dalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Winger onderschept slim de pass. Mesanich rent richting de bal. Mesanich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romano probeert de bal aan de voet te houden. Winger rent richting de bal. Winger probeert naar een medespeler te passen. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Winger verovert de bal door een tackle van achteren. Winger met een sublieme pass. Grünewald rent richting de bal. Mesanich rent richting de bal. Mesanich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Malvinas - Clúb Atlético Lanús 1:0

11e minuut.
Pelayo met de inworp. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil schiet op doel. Marchetti krijgt zijn hoofd ertegen. Dudar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Malvinas - Clúb Atlético Lanús 1:1

15e minuut.
Dolina speelt de bal door. Marchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tort tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tort krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Graña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grünewald met een sublieme pass. Mesanich rent richting de bal. Ronconi rent richting de bal. Mesanich onderschept slim de pass. Mesanich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pelayo rent richting de bal. Savoia rent richting de bal. Pelayo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pelayo krijgt een gele kaart. Savoia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Savoia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Winger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünewald verovert de bal door een tackle van achteren. Grünewald speelt de bal door. Mesanich rent richting de bal. Mesanich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Malvinas 51%, Clúb Atlético Lanús 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Malvinas - Clúb Atlético Lanús 1:1

64e minuut.
Ronconi rent richting de bal. Leftray onderschept slim de pass. Leftray probeert naar een medespeler te passen. Winger bereikt de bal nog maar net als eerste. Winger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pelayo passt de bal zonder na te denken. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal in één keer door. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich haalt uit met een fantastische trap. Pataky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dolina speelt de bal door. Pelayo rent richting de bal. Pelayo passt de bal zonder na te denken. Mesanich rent richting de bal. Mesanich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Malvinas 52%, Clúb Atlético Lanús 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Malvinas - Clúb Atlético Lanús 1:1