Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: Infra FC. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2636
Infra FC. colon de santa fe 2.0
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Faupel is nu in balbezit. Cibls is nu in balbezit. Faupel maakt een afschuwelijke overtreding. Faupel krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Faupel is nu in balbezit. Netto verovert de bal door een tackle van achteren. Netto probeert naar een medespeler te passen. Cibls is nu in balbezit. Cibls haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert De Genaro de bal onder controle te krijgen. Kapzuk is nu in balbezit. Kapzuk passt de bal in één keer door. Cibls is nu in balbezit. Cibls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infra FC. - colon de santa fe 2.0 1:0

25e minuut.
Llop probeert naar een medespeler te passen. Susavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Susavila geeft een lange en hoge pass. De Genaro rent richting de bal. De Genaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Chudnosky trapt de bal weg van het doel. Susavila kopt de bal weg. De Genaro is nu in balbezit. De Genaro schiet op doel. Mane probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Larrondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maffioli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maresca. Maresca krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Maffioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Maffioli met een snel genomen vrije trap. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudnosky rent richting de bal. Cibls verovert de bal door een tackle van achteren. Cibls schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infra FC. 44%, colon de santa fe 2.0 56%.
Infra FC. - colon de santa fe 2.0 1:0

46e minuut.
Cassis passt de bal in één keer door. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Faupel onderschept slim de pass. Netto rent richting de bal. Netto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cassis zal de hoekschop nemen. Botana kopt de bal weg. Cibls rent richting de bal. Cibls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infra FC. - colon de santa fe 2.0 2:0

87e minuut.
Llop heeft problemen om de bal te vangen. Netto rent richting de bal. Faupel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faupel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infra FC. 39%, colon de santa fe 2.0 61%.
Infra FC. - colon de santa fe 2.0 2:0