Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: ospobios Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2859
ospobios Riverca FC
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 21.6
very good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bangov probeert naar een medespeler te passen. Percudani is nu in balbezit. Makieła verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 1:0

5e minuut.
Fedele onderschept slim de pass. Fedele met een sublieme pass. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. De León verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kouzapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouzapas maakt een afschuwelijke overtreding. Kouzapas krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De León geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galizia de bal. Galizia met een sublieme pass. Bangov rent richting de bal. Bangov passt de bal zonder na te denken. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Newbery geeft de bal voor. Inworp. Peijnenburg met de inworp. Kouzapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouzapas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Newbery is nu in balbezit. Bangov rent richting de bal. Bangov passt de bal zonder na te denken. Carpintero rent richting de bal. Carpintero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 2:0

32e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornari rent richting de bal. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. Berbari probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 3:0

34e minuut.
Cheuque rent richting de bal. Cheuque passt de bal in één keer door. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 4:0

35e minuut.
Berbari passt de bal met de wreef. Antoniska is nu in balbezit. Carpintero is nu in balbezit. Makieła is nu in balbezit. Makieła passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Golombeck trapt de bal weg. Milo kopt de bal weg. Carpintero kan de bal niet met de borst controleren. Carpintero schiet op doel. Berbari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Daar is Rusoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert haalt uit met een fantastische trap. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Milo probeert naar een medespeler te passen. Bangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangov speelt de bal door. Carpintero rent richting de bal. Carpintero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ospobios 31%, Riverca FC 69%.
ospobios - Riverca FC 4:0

52e minuut.
Bangov passt de bal zonder na te denken. Berbari heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Golombeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 5:0

53e minuut.
Ruggiero probeert naar een medespeler te passen. Cheuque heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Antoniska rent richting de bal. Makieła onderschept slim de pass. Percudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Percudani geeft een hoge lob. Makieła geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Méresse komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Peijnenburg met de inworp. Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Méresse raakt geblesseerd tijdens het duel. Carpintero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golombeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Golombeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Köln is nu in balbezit. Méresse verovert de bal door een tackle van achteren. Méresse speelt de bal door. Carpintero heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Bangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangov geeft een hoge lob. De León rent richting de bal. Makieła is nu in balbezit. Makieła draait met de bal, schiet en ... Golombeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 6:0

66e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Ruggiero passt de bal in één keer door. Percudani rent richting de bal. Carpintero onderschept slim de pass. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Massuzo met de inworp. Percudani is nu in balbezit. Makieła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makieła krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Méresse is nu in balbezit. Méresse passt de bal met de wreef. Carpintero rent richting de bal. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Golombeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ospobios - Riverca FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ospobios 34%, Riverca FC 66%.
ospobios - Riverca FC 7:0