Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: ospobios Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1089
Ferro CO independiente fútbol club
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Lousararian geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Möller de bal onder controle te krijgen. Medone rent richting de bal. Medone schiet op doel. Lejtman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - independiente fútbol club 1:0

17e minuut.
Bry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubinich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinich passt de bal in één keer door. Medone bereikt de bal nog maar net als eerste. Medone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Comelli met een sublieme pass. Medone bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich onderschept slim de pass. Rubinich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Möller geeft de bal voor. Inworp. Lousararian met een snelle inworp. Rubinich rent richting de bal. Rubinich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jokanovich rent richting de bal. Jokanovich probeert naar een medespeler te passen. Medone rent richting de bal. Medone draait met de bal, schiet en ... Lejtman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - independiente fútbol club 2:0

43e minuut.
Klipphan geeft de bal voor. Inworp. Saporiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lousararian rent richting de bal. Lousararian draait met de bal, schiet en ... Lejtman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro CO 38%, independiente fútbol club 62%.
Ferro CO - independiente fútbol club 2:0

46e minuut.
Nekulmanke speelt de bal door. Daar is Jokanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medone. Medone krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Möller geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lousararian met de inworp. Rubinich rent richting de bal. Rubinich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - independiente fútbol club 3:0

58e minuut.
Bardaro met de inworp. Frediger bereikt de bal nog maar net als eerste. Comelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Comelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Comelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Goldman onderschept slim de pass. Goldman passt de bal in één keer door. Möller rent richting de bal. Rubinich verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Frediger de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Medone is nu in balbezit. Medone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - independiente fútbol club 4:0

71e minuut.
Bry onderschept slim de pass. Bry passt de bal in één keer door. Nekulmanke is nu in balbezit. Nekulmanke schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Menichelli geeft een lange en hoge pass. Frediger rent richting de bal. Frediger passt de bal met de wreef. Medone rent richting de bal. Medone draait met de bal, schiet en ... Lejtman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - independiente fútbol club 5:0

81e minuut.
Saporiti geeft een hoge lob. Dio kopt de bal weg. Rubinich rent richting de bal. Medone is nu in balbezit. Medone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - independiente fútbol club 6:0

83e minuut.
Vergallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanton geeft een hoge lob. Bry probeert de bal met de borst te controleren. Bry geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Frediger is nu in balbezit. Frediger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menichelli de bal. Nekulmanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekulmanke draait met de bal, schiet en ... Piccinini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro CO 55%, independiente fútbol club 45%.
Ferro CO - independiente fútbol club 6:0