Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independiente fútbol club EL LINQUEÑO
Normal Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Degoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Degoy draait met de bal, schiet en ... Jokanovich kan de bal niet met de borst controleren. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Lejtman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Degoy is nu in balbezit. Frediger bereikt de bal nog maar net als eerste. Degoy is nu in balbezit. Degoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kuyenray verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyenray passt de bal in één keer door. Jokanovich is nu in balbezit. Degoy verovert de bal door een tackle van achteren. Degoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - EL LINQUEÑO 0:1

24e minuut.
Chodil is nu in balbezit. Chodil passt de bal met de wreef. Ferraro rent richting de bal. Nekulmanke onderschept slim de pass. Nekulmanke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jokanovich speelt de bal door. Degoy rent richting de bal. Möller begaat een overtreding. Degoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambert wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - EL LINQUEÑO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente fútbol club 44%, EL LINQUEÑO 56%.
independiente fútbol club - EL LINQUEÑO 0:2

51e minuut.
Bry passt de bal in één keer door. Nekulmanke rent richting de bal. Nekulmanke haalt uit met een fantastische trap. Maniero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezcaray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - EL LINQUEÑO 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Chodil de bal. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal met de wreef. Degoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Degoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - EL LINQUEÑO 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente fútbol club 40%, EL LINQUEÑO 60%.
independiente fútbol club - EL LINQUEÑO 1:3