Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Claypole RIVER SOUTH
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
weak Passen average
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Wensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wensel passt de bal in één keer door. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kevingston rent richting de bal. Kevingston passt de bal zonder na te denken. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Comas is nu in balbezit. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo met een sublieme pass. Achaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Achaval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Claypole - RIVER SOUTH 0:1

32e minuut.
Schützenberg geeft de bal voor. Solana kopt de bal weg. Ferrero geeft een hoge lob. Achaval is nu in balbezit. Achaval haalt uit met een fantastische trap. Menghi bokst de bal weg.

37e minuut.
Gersman is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal in één keer door. Achaval rent richting de bal. Achaval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 54%, RIVER SOUTH 46%.
CA Claypole - RIVER SOUTH 0:1

46e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass. Armani is nu in balbezit. Achaval is nu in balbezit. Achaval haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Figgini rent richting de bal. Gersman onderschept slim de pass. Kevingston begaat een overtreding. Gersman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gersman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gersman onderschept slim de pass. Gersman met een sublieme pass. Ferrero rent richting de bal. Wensel verovert de bal door een tackle van achteren. Wensel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón met een snelle inworp. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. Daar is Achaval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menghi bokst de bal weg.

72e minuut.
Whittenkamp rent richting de bal. Whittenkamp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Achaval de bal. Toscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kevingston rent richting de bal. Kevingston geeft de bal voor. Daar is Peran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achaval is nu in balbezit. Achaval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Comas passt de bal in één keer door. Schützenberg is nu in balbezit. Schützenberg met een sublieme pass. Wensel rent richting de bal. Wensel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schossow geeft een lange en hoge pass. Trimarcchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenberg begaat een overtreding. Schützenberg krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Binner passt de bal zonder na te denken. Daar is Armani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armani geeft een hoge lob. Wensel is nu in balbezit. Wensel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 40%, RIVER SOUTH 60%.
CA Claypole - RIVER SOUTH 0:1