Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Catriel cubali
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Cheuqueman geeft een hoge lob. Lawson kan de bal niet met de borst controleren. Kleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman schiet op doel. Lerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zubber is nu in balbezit. Cheuqueman onderschept slim de pass. Cheuqueman passt de bal in één keer door. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari geeft een lange en hoge pass. Lerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Catriel 48%, cubali 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Catriel - cubali 0:0

62e minuut.
Cruz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepio met een snelle inworp. Tovagliari probeert de bal met de borst te controleren. Tovagliari schiet op doel. Lerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Moudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Cosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milano geeft een lange en hoge pass. Zubber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubber passt de bal in één keer door. Cosse is nu in balbezit. Cosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Catriel - cubali 1:0

85e minuut.
Mengarelli geeft de bal voor. Inworp. Milovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosse rent richting de bal. Cosse geeft een hoge lob. Paal!

86e minuut.
Mengarelli geeft een hoge lob. Inworp. Milovich met een snelle inworp. Cosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosse geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Catriel 47%, cubali 53%.
Deportivo Catriel - cubali 1:0