Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Claypole Deportivo Catriel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Gerard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pericich komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Cosse rent richting de bal. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas passt de bal zonder na te denken. Wensel is nu in balbezit. Wensel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Garrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrahan passt de bal zonder na te denken. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Menghi met een harde bal richting middenveld. Zubber kopt de bal weg. Armani probeert de bal aan de voet te houden. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Comas passt de bal met de wreef. Zubber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armani. Armani krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Zubber is nu in balbezit. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana onderschept slim de pass. Solana haalt uit met een fantastische trap. Lerner bokst de bal weg.

38e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rubinstein de bal onder controle te krijgen. Wensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wensel draait met de bal, schiet en ... Moner probeert de bal aan de voet te houden. Lerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 57%, Deportivo Catriel 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Claypole - Deportivo Catriel 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Armani de bal. Bauza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza passt de bal in één keer door. Cosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Claypole - Deportivo Catriel 0:1

59e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal zonder na te denken. Cosse rent richting de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Menghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Moner de bal. Moner speelt de bal door. Rubinstein is nu in balbezit. Solana onderschept slim de pass. Solana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lerner met een harde bal richting middenveld. Comas probeert naar een medespeler te passen. Schützenberg is nu in balbezit. Schützenberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Armani kopt de bal weg. Bauza geeft de bal voor. Peran is nu in balbezit. Cosse onderschept slim de pass. Cosse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Schützenberg speelt de bal door. Solana is nu in balbezit. Wensel is nu in balbezit. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Claypole 51%, Deportivo Catriel 49%.
CA Claypole - Deportivo Catriel 0:1