Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrio Aeropuerto albóndigas con tuco
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Michelini met de inworp. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Werber is nu in balbezit. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra geeft een hoge lob. Allondra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenstein haalt uit met een fantastische trap. Gilmour probeert de bal aan de voet te houden. Allondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Allondra niet meer kan verder spelen. Daulon komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Vitti passt de bal in één keer door. Hara rent richting de bal. Berenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Berenstein schiet op doel. Daulon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Conti is nu in balbezit. Gareca onderschept slim de pass. Gareca geeft de bal voor. Casadio rent richting de bal. Casadio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrio Aeropuerto - albóndigas con tuco 0:1

14e minuut.
Casadio rent richting de bal. Michelini is nu in balbezit. Casadio begaat een overtreding. Casadio krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carilepi is nu in balbezit. Carilepi speelt de bal door. Werber rent richting de bal. Werber geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cipriani geeft een lange en hoge pass. Daar is Espínola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerard begaat een overtreding. Espínola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Angueira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrio Aeropuerto 50%, albóndigas con tuco 50%.
Barrio Aeropuerto - albóndigas con tuco 0:1

46e minuut.
Angueira is nu in balbezit. Gareca rent richting de bal. Angueira maakt een afschuwelijke overtreding. Gareca raakt geblesseerd tijdens het duel. Cipriani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Carilepi heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra speelt de bal door. Berenstein rent richting de bal. Berenstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cipriani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neveleff komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carilepi. Carilepi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra met een sublieme pass. Vitti is nu in balbezit. Berenstein rent richting de bal. Berenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrio Aeropuerto - albóndigas con tuco 1:1

80e minuut.
Choy rent richting de bal. Planarco verovert de bal door een tackle van achteren. Lodeiro heeft problemen om de bal te vangen. Casadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pereira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baldoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrio Aeropuerto 47%, albóndigas con tuco 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barrio Aeropuerto - albóndigas con tuco 1:1