Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.25
  • Stadion: El Templo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1250
El Templo Boca Juniors.
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Weingartner kopt de bal weg. Travagliante is nu in balbezit. Travagliante passt de bal zonder na te denken. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Travagliante de bal. Solnicki onderschept slim de pass. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Boca Juniors. 0:1

20e minuut.
Travagliante verovert de bal door een tackle van achteren. Travagliante haalt uit met een fantastische trap. Salas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bordese geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weingartner is nu in balbezit. Weingartner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka speelt de bal door. Weingartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingartner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zegna met de inworp. Yanka rent richting de bal. Yanka speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Templo - Boca Juniors. 1:1

42e minuut.
Chaoul heeft problemen om de bal te vangen. Del Bianco is nu in balbezit. Del Bianco speelt de bal door. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tagliani trapt de bal weg. De Luca kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaoul de bal. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 44%, Boca Juniors. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Templo - Boca Juniors. 1:1

49e minuut.
Badii is nu in balbezit. Badii geeft een hoge lob. Barbaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Garrabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garrabé met een sublieme pass. Solnicki kopt de bal weg. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed schiet op doel. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Badii rent richting de bal. Badii geeft de bal voor. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Boca Juniors. 1:2

61e minuut.
De Luca is nu in balbezit. Chaoul onderschept slim de pass. De Luca maakt een afschuwelijke overtreding. De Luca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Silly is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... Tagliani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Badii rent richting de bal. Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka passt de bal met de wreef. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Templo - Boca Juniors. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 46%, Boca Juniors. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Templo - Boca Juniors. 2:2