Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
albóndigas con tuco El Niupi 11
352 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Ricchi passt de bal zonder na te denken. Kroechen bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadio onderschept slim de pass. Casadio haalt uit met een fantastische trap. Kroeven bokst de bal weg.

4e minuut.
Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla geeft een hoge lob. Hara is nu in balbezit. Urtubey verovert de bal door een tackle van achteren. Urtubey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Matilla rent richting de bal. Matilla speelt de bal door. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey verovert de bal door een tackle van achteren. Urtubey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gilmour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
albóndigas con tuco - El Niupi 11 0:1

15e minuut.
Ricchi is nu in balbezit. Ricchi geeft de bal voor. Hara is nu in balbezit. Urtubey onderschept slim de pass. Urtubey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cipriani onderschept slim de pass. Gareca rent richting de bal. Gareca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casadio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
albóndigas con tuco - El Niupi 11 1:1

32e minuut.
Kroechen geeft een hoge lob. Werber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi onderschept slim de pass. Aymo rent richting de bal. Aymo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kroechen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gareca verovert de bal door een tackle van achteren. Gareca passt de bal zonder na te denken. Planarco rent richting de bal. Planarco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albóndigas con tuco 51%, El Niupi 11 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
albóndigas con tuco - El Niupi 11 1:1

55e minuut.
Cudos kopt de bal weg. Matilla rent richting de bal. Matilla passt de bal zonder na te denken. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Carilepi probeert naar een medespeler te passen. Berlusconi rent richting de bal. Carilepi is nu in balbezit. Urtubey verovert de bal door een tackle van achteren. Urtubey draait met de bal, schiet en ... Allondra bokst de bal weg.

63e minuut.
Werber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlusconi rent richting de bal. Carilepi begaat een overtreding. Carilepi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aymo met een snelle inworp. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De Notta met de inworp. Cudos rent richting de bal. Gerard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerard krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Matilla haalt uit met een fantastische trap. Allondra probeert wanhopig de bal te grijpen. Hara rent richting de bal. Hara geeft een hoge lob. Daar is Planarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlusconi kopt de bal weg. Allondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matilla rent richting de bal. Matilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Klungelig pakt Gilmour de bal. Cudos onderschept slim de pass. Cudos probeert naar een medespeler te passen. Matilla rent richting de bal. Matilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
albóndigas con tuco - El Niupi 11 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albóndigas con tuco 55%, El Niupi 11 45%.
albóndigas con tuco - El Niupi 11 1:2