Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: San Benito Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2765
San Benito Deportivo Felix
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stella met een harde bal richting middenveld. ceratto kopt de bal weg. Menendez is nu in balbezit. Menendez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Deportivo Felix 1:0

5e minuut.
Ascani passt de bal in één keer door. Mansueto is nu in balbezit. Mansueto speelt de bal door. Menendez rent richting de bal. Menendez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Teplitzky rent richting de bal. O´Donnell verovert de bal door een tackle van achteren. Young speelt de bal door. Menendez rent richting de bal. Menendez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Damiani met een harde bal richting middenveld. Young kopt de bal weg. Menendez rent richting de bal. Menendez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Young rent richting de bal. Young speelt de bal door. D’Accurzio rent richting de bal. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Paloma verovert de bal door een tackle van achteren. Paloma geeft een hoge lob. Mansueto kopt de bal weg. Ascani kan de bal niet met de borst controleren. Ascani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 60%, Deportivo Felix 40%.
San Benito - Deportivo Felix 1:0

67e minuut.
O´Donnell speelt de bal door. Galazzo rent richting de bal. Galazzo geeft een hoge lob. Teplitzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplitzky haalt uit met een fantastische trap. Estevez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
ceratto geeft een hoge lob. Aguírrez is nu in balbezit. Aguírrez met een sublieme pass. Teplitzky rent richting de bal. Teplitzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Young kan de bal niet met de borst controleren. Young met een sublieme pass. Menendez rent richting de bal. Menendez haalt uit met een fantastische trap. Pessagno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Deportivo Felix 2:0

79e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Menendez rent richting de bal. Menendez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Deportivo Felix 3:0

88e minuut.
Young is nu in balbezit. Paloma verovert de bal door een tackle van achteren. Paloma passt de bal zonder na te denken. Teplitzky rent richting de bal. Teplitzky schiet op doel. Estevez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 48%, Deportivo Felix 52%.
San Benito - Deportivo Felix 3:0