Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.26
  • Stadion: Cumelen Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1531
Cumelen beccar plate
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Singer is nu in balbezit. Petracco verovert de bal door een tackle van achteren. Petracco speelt de bal door. Tassart rent richting de bal. Tassart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumelen - beccar plate 0:1

17e minuut.
Teplitzki verovert de bal door een tackle van achteren. Teplitzki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demaría de bal. Tassart rent richting de bal. Tassart haalt uit met een fantastische trap. Herzog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumelen - beccar plate 0:2

24e minuut.
Van Meenen onderschept slim de pass. Van Meenen geeft een lange en hoge pass. Tassart is nu in balbezit. Tassart haalt uit met een fantastische trap. Herzog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Van Meenen probeert naar een medespeler te passen. Tassart is nu in balbezit. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Garmendia rent richting de bal. Garmendia haalt uit met een fantastische trap. Herzog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kapzuk met een harde bal richting middenveld. Gazze is nu in balbezit. Gazze passt de bal met de wreef. Garré heeft problemen om de bal te vangen. Garré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumelen - beccar plate 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumelen 65%, beccar plate 35%.
Cumelen - beccar plate 1:2

46e minuut.
Petracco passt de bal met de wreef. Tassart is nu in balbezit. Singer verovert de bal door een tackle van achteren. Van Meenen onderschept slim de pass. Van Meenen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Demaría kopt de bal weg. Klungelig pakt Garmendia de bal. Garmendia passt de bal in één keer door. Tassart rent richting de bal. Tassart haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Van Meenen passt de bal zonder na te denken. Singer heeft problemen om de bal te vangen. Singer geeft een lange en hoge pass. Becherucci rent richting de bal. Becherucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ayinko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coll komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Singer speelt de bal door. Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricci geeft een lange en hoge pass. Becherucci krijgt zijn hoofd ertegen. Kapzuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cumelen - beccar plate 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumelen 52%, beccar plate 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cumelen - beccar plate 2:2