Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club atlético pancil0 Rosario FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi geeft een hoge lob. Slapka kopt de bal weg. Weinberg rent richting de bal. Weinberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Wylde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético pancil0 - Rosario FC 0:1

28e minuut.
Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott passt de bal in één keer door. Soldatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club atlético pancil0 - Rosario FC 0:2

33e minuut.
Wright speelt de bal door. Trabucchi rent richting de bal. Met opzet legt Galeazzi zijn tegenspeler op de grond. Galeazzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club atlético pancil0 50%, Rosario FC 50%.
club atlético pancil0 - Rosario FC 0:2

49e minuut.
Wylde kopt de bal weg. Soldatti probeert de bal aan de voet te houden. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wright rent richting de bal. Markic verovert de bal door een tackle van achteren. Markic met een sublieme pass. Weinberg rent richting de bal. Weinberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club atlético pancil0 51%, Rosario FC 49%.
club atlético pancil0 - Rosario FC 0:2