Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.27
  • Stadion: Albion FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2768
Albion FC Tesla FC
Normal Tactiek tuki
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Schvartzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenten verovert de bal door een tackle van achteren. Wenten geeft een hoge lob. Scheffer rent richting de bal. Scheffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Feldberg kopt de bal weg. Inworp. Yacob met de inworp. La Gamba rent richting de bal. La Gamba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
La Gamba speelt de bal door. Yacob rent richting de bal. Yacob passt de bal met de wreef. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vacheron kopt de bal weg. Aronna is nu in balbezit. Sica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sica krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Magrane de bal onder controle te krijgen. Sica is nu in balbezit. Sica passt de bal in één keer door. Polesello is nu in balbezit. Polesello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albion FC 70%, Tesla FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Albion FC - Tesla FC 0:0

59e minuut.
Wenten geeft de bal voor. Schvartzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schvartzer passt de bal met de wreef. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
La Gamba passt de bal met de wreef. Vacheron is nu in balbezit. Vacheron passt de bal zonder na te denken. Sica is nu in balbezit. Sica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Schvartzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schvartzer geeft een lange en hoge pass. Wenten probeert de bal aan de voet te houden. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Polesello is nu in balbezit. Doreski onderschept slim de pass. Doreski met een sublieme pass. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aronna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schvartzer de bal. Schvartzer passt de bal in één keer door. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albion FC - Tesla FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albion FC 63%, Tesla FC 37%.
Albion FC - Tesla FC 0:1