Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realbes FC ARCADE FOOTBALL ACADEMY
Defend Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Casmir heeft problemen om de bal te vangen. Nwosa is nu in balbezit. Met opzet legt Abana zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abana naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Okpara is nu in balbezit. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. Odegbami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Casmir de bal. Akpoborie is nu in balbezit. Casmir is nu in balbezit. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realbes FC - ARCADE FOOTBALL ACADEMY 1:0

28e minuut.
Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa is nu in balbezit. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realbes FC - ARCADE FOOTBALL ACADEMY 2:0

34e minuut.
Iloenyosi trapt de bal weg van het doel. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel. Inuwa probeert de bal aan de voet te houden. Odegbami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realbes FC - ARCADE FOOTBALL ACADEMY 3:0

36e minuut.
Nwosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John passt de bal zonder na te denken. Baita is nu in balbezit. Baita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realbes FC 38%, ARCADE FOOTBALL ACADEMY 62%.
Realbes FC - ARCADE FOOTBALL ACADEMY 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realbes FC 59%, ARCADE FOOTBALL ACADEMY 41%.
Realbes FC - ARCADE FOOTBALL ACADEMY 3:0