Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 2.07
  • Stadion: Rayson Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2158
Rayson kalakuta
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Moneke onderschept slim de pass. Moneke speelt de bal door. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel. Agbim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu geeft een hoge lob. Chibueze kopt de bal weg. Ezenwa is nu in balbezit. Paal! Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayson - kalakuta 0:1

4e minuut.
Opabunmi is nu in balbezit. Opabunmi passt de bal met de wreef. Anumnu speelt de bal door. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa haalt uit met een fantastische trap. Agbim bokst de bal weg.

9e minuut.
Okonkwo met een sublieme pass. Klungelig pakt Akanji de bal. Moneke rent richting de bal. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Adepoju met de inworp. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chibueze krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Inworp. Otiji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ileagu is nu in balbezit. Ileagu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Okonkwo heeft problemen om de bal te vangen. Okonkwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayson - kalakuta 1:1

45e minuut.
Otiji rent richting de bal. Otiji geeft een hoge lob. Teberen kan de bal niet met de borst controleren. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayson 40%, kalakuta 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayson - kalakuta 1:1

61e minuut.
Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu probeert naar een medespeler te passen. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa schiet op doel. Agbim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayson - kalakuta 1:2

64e minuut.
Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moneke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ileagu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Teberen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akwuegbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Opabunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Opabunmi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anumnu de bal. Chibueze rent richting de bal. Chibueze schiet op doel. Agbim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayson 50%, kalakuta 50%.
Rayson - kalakuta 1:2