Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wonderland Valhalla Legions
541 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 24.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Ohenhen de bal. Ohenhen geeft een lange en hoge pass. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ohenhen rent richting de bal. Obodo onderschept slim de pass. Obodo speelt de bal door. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Ugochukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obodo rent richting de bal. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wonderland - Valhalla Legions 0:1

29e minuut.
Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi passt de bal met de wreef. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Shola geeft de bal voor. Klungelig pakt Dosu de bal. Nwanna rent richting de bal. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wonderland 56%, Valhalla Legions 44%.
Fc Wonderland - Valhalla Legions 0:1

50e minuut.
Okolosi met een sublieme pass. Onwuachi speelt de bal door. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wonderland - Valhalla Legions 0:2

54e minuut.
Doeltrap. Martínez Vinuesa trapt de bal weg van het doel. Offor kopt de bal weg. Dosu is nu in balbezit. Dosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wonderland - Valhalla Legions 1:2

79e minuut.
Nwanna onderschept slim de pass. Offor is nu in balbezit. Odiah rent richting de bal. Nwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanna schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wonderland 62%, Valhalla Legions 38%.
Fc Wonderland - Valhalla Legions 1:2