Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazon United Valhalla Legions
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Brown controleert de bal met de borst. Brown speelt de bal door. Omagufi speelt de bal door. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Valhalla Legions 0:1

12e minuut.
Obodo kopt de bal weg. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi speelt de bal door. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Babayaro heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi passt de bal met de wreef. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brown krijgt een gele kaart. Ezenwa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ezenwa kan niet meer verder spelen. Ogbeche komt het veld opgelopen. Agali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lavecchia met een snelle inworp. Onwuachi geeft de bal voor. Obodo heeft problemen om de bal te vangen. Kaku rent richting de bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. Lavecchia rent richting de bal. Lavecchia draait met de bal, schiet en ... Obodo krijgt zijn hoofd ertegen. Ajuwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Obianika is nu in balbezit. Obianika geeft de bal voor. Ovie controleert de bal met de borst. Kaku rent richting de bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Klungelig pakt Ayegbeni de bal. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaku de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 58%, Valhalla Legions 42%.
Amazon United - Valhalla Legions 0:1

62e minuut.
Madu geeft de bal voor. Odiye rent richting de bal. Odiye met een sublieme pass. Klungelig pakt Nwanu de bal. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Ovie is nu in balbezit. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku draait met de bal, schiet en ... Ajuwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Valhalla Legions 0:2

76e minuut.
Obianika geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odiye met de inworp. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nwanu rent richting de bal. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Martínez Vinuesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Valhalla Legions 1:2

84e minuut.
Madu kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi passt de bal in één keer door. Kaku rent richting de bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Okolosi speelt de bal door. Kaku rent richting de bal. Madu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madu krijgt een gele kaart. Kaku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaku komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ajuwa trapt de bal weg van het doel. Ogbeche kopt de bal weg. Kaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Valhalla Legions 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 50%, Valhalla Legions 50%.
Amazon United - Valhalla Legions 1:3