Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nexuisc fc Invisible united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ayeni rent richting de bal. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayeni krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sule kopt de bal weg. Ajaero probeert de bal met de borst te controleren. Uche is nu in balbezit. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Sule onderschept slim de pass. Sule met een sublieme pass. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nwordu met een sublieme pass. Daar is Ajaero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sule is nu in balbezit. Sule schiet op doel. Dosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nexuisc fc - Invisible united 0:1

19e minuut.
Kalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kalu passt de bal met de wreef. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ezeugo de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kalu rent richting de bal. Kalu geeft een hoge lob. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. Ogbeche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nexuisc fc - Invisible united 1:1

34e minuut.
Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu rent richting de bal. Sule verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero rent richting de bal. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nexuisc fc - Invisible united 1:2

39e minuut.
Njoku met een sublieme pass. Ojigwe rent richting de bal. Ezeugo verovert de bal door een tackle van achteren. Uche rent richting de bal. Uche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nexuisc fc - Invisible united 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexuisc fc 58%, Invisible united 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nexuisc fc - Invisible united 2:2

46e minuut.
Casmir met de inworp. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni geeft een lange en hoge pass. Rufai rent richting de bal. Rufai geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
nexuisc fc - Invisible united 2:3

51e minuut.
Ayeni rent richting de bal. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule speelt de bal door. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dosu trapt de bal weg van het doel. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche begaat een overtreding. Uche krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule verovert de bal door een tackle van achteren. Nwordu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nwordu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Njoku geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rufai met de inworp. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexuisc fc 68%, Invisible united 32%.
nexuisc fc - Invisible united 2:3