Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YOUNG STAR Borno Bulls
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Abana de bal. Olufemi speelt de bal door. Nwanna rent richting de bal. Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Obinna trapt de bal weg. Olawaniyi kopt de bal weg. Abana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olufemi rent richting de bal. Olufemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ogbodudu onderschept slim de pass. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Choji onderschept slim de pass. Choji geeft de bal voor. Ogbodudu kopt de bal weg. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Enyiaku trapt de bal weg van het doel. Abana heeft problemen om de bal te vangen. Choji probeert naar een medespeler te passen. Daar is Omoyinmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Olufemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garba komt het veld opgelopen.

26e minuut.
George zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba geeft een hoge lob. Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure geeft een hoge lob. Ebiede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ogbodudu met een sublieme pass. Ledor speelt de bal door. Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor verovert de bal door een tackle van achteren. Idahor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOUNG STAR 58%, Borno Bulls 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YOUNG STAR - Borno Bulls 0:0

48e minuut.
Ledor passt de bal in één keer door. Ekhosuehi rent richting de bal. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekhosuehi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Enyiaku speelt de bal door. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba rent richting de bal. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Umar kopt de bal weg. Agbo rent richting de bal. Idahor onderschept slim de pass. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YOUNG STAR - Borno Bulls 0:1

73e minuut.
Agbo passt de bal met de wreef. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba met een sublieme pass. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Aliyu de bal onder controle te krijgen. Garba is nu in balbezit. Aliyu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aliyu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aliyu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Nwanna geeft de bal voor. Nwaneri geeft de bal voor. Idahor probeert de bal met de borst te controleren. Idahor is nu in balbezit. Idahor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba onderschept slim de pass. Garba speelt de bal door. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOUNG STAR 53%, Borno Bulls 47%.
YOUNG STAR - Borno Bulls 0:1