Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: Ayo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1613
Ayo Trail Bliazerz
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Osagie geeft een hoge lob. Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara begaat een overtreding. Okpara krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Okpara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajide is nu in balbezit. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide passt de bal met de wreef. Kaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe geeft een hoge lob. Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Adebola rent richting de bal. Adebola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Osagie passt de bal in één keer door. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Ahmed rent richting de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ayo - Trail Bliazerz 1:0

25e minuut.
Udenkwor probeert de bal aan de voet te houden. Ahmed rent richting de bal. Udenkwor is nu in balbezit. Ajide rent richting de bal. Ajide schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Adebola rent richting de bal. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide met een sublieme pass. Ahmed rent richting de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ... Kaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ihebulu passt de bal met de wreef. Udenkwor geeft een hoge lob. Agoye kopt de bal weg. Shola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayo 50%, Trail Bliazerz 50%.
Ayo - Trail Bliazerz 1:0

53e minuut.
Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie is nu in balbezit. Eromoigbe speelt de bal door. Yekini rent richting de bal. Yekini geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kaku bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Obafemi is nu in balbezit. Eguavoen onderschept slim de pass. Eguavoen speelt de bal door. Agoye rent richting de bal. Agoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayo - Trail Bliazerz 1:1

61e minuut.
Kaku speelt de bal door. Osagie rent richting de bal. Osagie passt de bal met de wreef. Ajide rent richting de bal. Ajide haalt uit met een fantastische trap. Kaku bokst de bal weg.

70e minuut.
Adamu rent richting de bal. Onwuzuruike is nu in balbezit. Adamu begaat een overtreding. Adamu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Osagie met een sublieme pass. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayo 37%, Trail Bliazerz 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayo - Trail Bliazerz 1:1