Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Bulls Borno Bulls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Ileagu passt de bal met de wreef. Agboola rent richting de bal. Agboola passt de bal zonder na te denken. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nwaneri verovert de bal door een tackle van achteren. Nwaneri geeft een lange en hoge pass. Abana kopt de bal weg. Ekhosuehi is nu in balbezit. Ekhosuehi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Umar kopt de bal weg. Idahor rent richting de bal. Met opzet legt Eliakwu zijn tegenspeler op de grond. Eliakwu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nwanna kopt de bal weg. Daar is Ekhosuehi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi onderschept slim de pass. Ekhosuehi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nwanna geeft de bal voor. Inworp. Rufai met een snelle inworp. Agboola is nu in balbezit. Agboola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Bulls 55%, Borno Bulls 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Bulls - Borno Bulls 0:0

46e minuut.
Eliakwu speelt de bal door. Rufai is nu in balbezit. Met opzet legt Ledor zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ledor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ledor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rufai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rufai kan niet meer verder spelen. Baba komt het veld opgelopen. Eliakwu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obinna heeft problemen om de bal te vangen. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa schiet op doel. Ebiede bokst de bal weg.

54e minuut.
Okorie kopt de bal weg. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu geeft een hoge lob. Nwanna speelt de bal door. Klungelig pakt Ebiede de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor rent richting de bal. Eliakwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliakwu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Idahor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abana wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana speelt de bal door. Idahor is nu in balbezit. Idahor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Bulls 53%, Borno Bulls 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Bulls - Borno Bulls 0:0