Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: ijoba Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1133
ijoba Ayo
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke passt de bal zonder na te denken. West is nu in balbezit. West draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nwoke geeft een lange en hoge pass. Ifejiagwa is nu in balbezit. Onwuzuruike is nu in balbezit. West onderschept slim de pass. West haalt uit met een fantastische trap. Ihebulu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji draait met de bal, schiet en ... Ihebulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Ayo 1:0

15e minuut.
Okpara heeft problemen om de bal te vangen. Kaku is nu in balbezit. Kaku passt de bal met de wreef. Andre is nu in balbezit. Andre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Akanji kopt de bal weg. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri met een sublieme pass. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Owubokiri speelt de bal door. West rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obafemi. Obafemi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Onwuzuruike met een sublieme pass. Owubokiri is nu in balbezit. Onwuzuruike maakt een afschuwelijke overtreding. Owubokiri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Nwoke geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Osagie de bal onder controle te krijgen. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. West verovert de bal door een tackle van achteren. West draait met de bal, schiet en ... Ihebulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke speelt de bal door. West is nu in balbezit. West haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Obafemi geeft een lange en hoge pass. Daar is Obidimalor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmed rent richting de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. Uche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yekini rent richting de bal. Yekini passt de bal zonder na te denken. Owubokiri speelt de bal door. West is nu in balbezit. West schiet op doel. Ihebulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide rent richting de bal. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 34%, Ayo 66%.
ijoba - Ayo 1:0

47e minuut.
Obafemi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Ayo 2:0

53e minuut.
Owubokiri rent richting de bal. Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide rent richting de bal. Ajide draait met de bal, schiet en ... Uche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Yekini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Okpara de bal. Owubokiri is nu in balbezit. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide schiet op doel. Uche bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Ayo 2:1

66e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Ekwueme verovert de bal door een tackle van achteren. Ekwueme speelt de bal door. Andre is nu in balbezit. Andre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ihebulu trapt de bal weg. Ajide kopt de bal weg. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ajide is nu in balbezit. Nwoke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ajide raakt geblesseerd tijdens het duel. Osagie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yekini rent richting de bal. Yekini probeert naar een medespeler te passen. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Nwoke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ajide raakt geblesseerd tijdens het duel. Ajide legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Uche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ijoba - Ayo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 42%, Ayo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ijoba - Ayo 2:2