Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAR LIGHT Cross-River Princes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Daar is Ojigwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekeh onderschept slim de pass. Ekeh passt de bal met de wreef. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. Shittu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dozie probeert naar een medespeler te passen. Ojigwe rent richting de bal. Shaaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojigwe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ojigwe kan niet meer verder spelen. Ogbodudu komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kala Otaji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dozie met een sublieme pass. Shittu met een sublieme pass. Dozie is nu in balbezit. Dozie schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAR LIGHT - Cross-River Princes 1:0

32e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie probeert naar een medespeler te passen. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka rent richting de bal. Shaaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Eviparker is nu in balbezit. Eviparker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okereke de bal. Dozie is nu in balbezit. Dozie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAR LIGHT 42%, Cross-River Princes 58%.
STAR LIGHT - Cross-River Princes 1:0

55e minuut.
Eviparker speelt de bal door. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie verovert de bal door een tackle van achteren. Osagie geeft een hoge lob. Shaaka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker onderschept slim de pass. Eviparker probeert naar een medespeler te passen. Dozie is nu in balbezit. Dozie draait met de bal, schiet en ... Nwordu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Okereke met een sublieme pass. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu rent richting de bal. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAR LIGHT 45%, Cross-River Princes 55%.
STAR LIGHT - Cross-River Princes 1:0