Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: ijoba Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1984
ijoba Dream Soccer
523 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Obafuso heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi rent richting de bal. Nwoke probeert naar een medespeler te passen. West rent richting de bal. West haalt uit met een fantastische trap. Baba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Andre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godwin komt het veld opgelopen. Ekwueme met de inworp. Okoronkwo is nu in balbezit. Akanji verovert de bal door een tackle van achteren. Akanji passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri speelt de bal door. West rent richting de bal. West schiet op doel. Baba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Dream Soccer 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 48%, Dream Soccer 52%.
ijoba - Dream Soccer 1:0

57e minuut.
Owubokiri verovert de bal door een tackle van achteren. Owubokiri met een sublieme pass. West is nu in balbezit. West haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ogbodudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Dream Soccer 2:0

69e minuut.
Akanji met een sublieme pass. Klungelig pakt Odiye de bal. Odiye probeert naar een medespeler te passen. West rent richting de bal. West haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baba probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor rent richting de bal. Obafuso onderschept slim de pass. Obafuso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Onwuachi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogbodudu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Godwin rent richting de bal. Zeigbo verovert de bal door een tackle van achteren. Zeigbo geeft de bal voor. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ejiofor geeft een hoge lob. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji met een sublieme pass. Daar is West, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. West passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Dream Soccer 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 56%, Dream Soccer 44%.
ijoba - Dream Soccer 3:0