Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: Linda Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1889
Linda Moonlight Boys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Tawose probeert de bal aan de voet te houden. Layeni is nu in balbezit. Layeni passt de bal met de wreef. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda - Moonlight Boys 1:0

9e minuut.
Adepoju geeft de bal voor. Inworp. Sule met een snelle inworp. Adiele is nu in balbezit. Adiele geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu speelt de bal door. Nworgu heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Nworgu heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi rent richting de bal. Layeni is nu in balbezit. Layeni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Martins rent richting de bal. Adiele verovert de bal door een tackle van achteren. Adiele passt de bal in één keer door. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ... Udenkwor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adiele is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linda - Moonlight Boys 1:1

18e minuut.
Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sule krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sule met de inworp. Adiele is nu in balbezit. Martins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adiele raakt geblesseerd tijdens het duel. Adiele neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni passt de bal in één keer door. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Layeni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Idahor komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ayeni rent richting de bal. Ayeni geeft een hoge lob. Daar is Madu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel. Udenkwor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda 37%, Moonlight Boys 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linda - Moonlight Boys 1:1

49e minuut.
Adiele probeert naar een medespeler te passen. Johnson rent richting de bal. Madu onderschept slim de pass. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Agbo met de inworp. Idahor rent richting de bal. Teberen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Idahor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Idahor neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Linda - Moonlight Boys 2:1

60e minuut.
Omokoh is nu in balbezit. Madu verovert de bal door een tackle van achteren. Madu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Idahor de bal. Idahor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Shuaibu trapt de bal weg. Tawose kopt de bal weg. Daar is Olabiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dozie is nu in balbezit. Dozie met een sublieme pass. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adepoju de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh rent richting de bal. Idahor onderschept slim de pass. Idahor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda - Moonlight Boys 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda 40%, Moonlight Boys 60%.
Linda - Moonlight Boys 3:1