Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 5
  • Stadion: emma Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1805
Abia Explosives Nicholas FC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
West is nu in balbezit. West speelt de bal door. Obidimalor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omolade rent richting de bal. Omolade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Madu geeft de bal voor. Obiekwu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ozuah de bal. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Christopher is nu in balbezit. Christopher geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ukohu de bal onder controle te krijgen. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anyanwu passt de bal in één keer door. Igweonu rent richting de bal. Igweonu speelt de bal door. Nworgu rent richting de bal. Nworgu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nworgu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Igweonu de bal. Emenalo rent richting de bal. Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Igweonu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ayeni geeft de bal voor. Lambert rent richting de bal. Lambert geeft een lange en hoge pass. Igweonu krijgt zijn hoofd ertegen. Aiyenugba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Iyenemi geeft een hoge lob. Daar is Ayeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayeni met een sublieme pass. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu schiet op doel. Aiyenugba bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Explosives 60%, Nicholas FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abia Explosives - Nicholas FC 0:0

51e minuut.
Christopher probeert naar een medespeler te passen. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu passt de bal met de wreef. Nworgu rent richting de bal. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Michael is nu in balbezit. Christopher onderschept slim de pass. Christopher probeert naar een medespeler te passen. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ukohu geeft de bal voor. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu met een sublieme pass. Omolade is nu in balbezit. Omolade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi probeert naar een medespeler te passen. Omolade is nu in balbezit. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Obidimalor verovert de bal door een tackle van achteren. Obidimalor probeert naar een medespeler te passen. Ezeugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeugo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Explosives 56%, Nicholas FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abia Explosives - Nicholas FC 0:0