Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philos FC Famco fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Afolabi passt de bal zonder na te denken. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola geeft een lange en hoge pass. Ihebulu is nu in balbezit. Ihebulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Philos FC - Famco fc 0:1

10e minuut.
Shaaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michael is nu in balbezit. Michael passt de bal in één keer door. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Ogbodudu met een harde bal richting middenveld. Michael kopt de bal weg. Obianika is nu in balbezit. Obianika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Agboola geeft een hoge lob. Obisesan rent richting de bal. Obisesan geeft de bal voor. Klungelig pakt Aghahowa de bal. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philos FC - Famco fc 1:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obisesan met een snelle inworp. Okoduwa met een sublieme pass. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Philos FC - Famco fc 2:1

22e minuut.
Agboola is nu in balbezit. Agboola passt de bal met de wreef. Udi is nu in balbezit. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Agboola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obisesan. Obisesan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Shaaka rent richting de bal. Michael rent richting de bal. Shaaka onderschept slim de pass. Shaaka heeft problemen om de bal te vangen. Shaaka schiet op doel. Nwosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philos FC - Famco fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philos FC 52%, Famco fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philos FC - Famco fc 2:2

50e minuut.
Omagufi speelt de bal door. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola passt de bal met de wreef. Shaaka rent richting de bal. Shaaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Philos FC - Famco fc 2:3

60e minuut.
Omagufi is nu in balbezit. Omagufi geeft een hoge lob. Edusei is nu in balbezit. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Obianika rent richting de bal. Obianika passt de bal met de wreef. Akabuogu rent richting de bal. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel. Ogbodudu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Obianika speelt de bal door. Agboola rent richting de bal. Agboola met een sublieme pass. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka met een sublieme pass. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi geeft een hoge lob. Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Agboola rent richting de bal. Agboola passt de bal zonder na te denken. Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philos FC - Famco fc 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philos FC 73%, Famco fc 27%.
Philos FC - Famco fc 2:4