Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PhelleDkilla United philipo fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Ugbade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osagie onderschept slim de pass. Osagie geeft de bal voor. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. Anikputa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ekwueme kopt de bal weg. Osagie geeft een lange en hoge pass. Ugbade met een sublieme pass. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ... Anikputa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ekwueme is nu in balbezit. Ekwueme speelt de bal door. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. John onderschept slim de pass. John schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PhelleDkilla United - philipo fc 1:0

43e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu geeft een hoge lob. West probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. John is nu in balbezit. John schiet op doel. Anikputa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 59%, philipo fc 41%.
PhelleDkilla United - philipo fc 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Ekwueme de bal. Ekwueme passt de bal in één keer door. John rent richting de bal. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 46%, philipo fc 54%.
PhelleDkilla United - philipo fc 1:0