Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 8
  • Stadion: MartinFc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2163
MartinFc Uyo Boys
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Doeltrap. Thompson met een harde bal richting middenveld. Nwankwo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okechukwu de bal onder controle te krijgen. Okechukwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chukwu rent richting de bal. Ayeni verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwu rent richting de bal. Chukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MartinFc - Uyo Boys 1:0

13e minuut.
Ayeni rent richting de bal. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu passt de bal zonder na te denken. Ihebulu rent richting de bal. Ihebulu geeft een lange en hoge pass. Nwanu bokst de bal weg. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MartinFc - Uyo Boys 2:0

14e minuut.
Ojirika raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bobolayefa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ugbade geeft een hoge lob. Chukwu kopt de bal weg. Klungelig pakt Igbinadolor de bal. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu draait met de bal, schiet en ... Nwanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ojo is nu in balbezit. Dozie onderschept slim de pass. Dozie passt de bal zonder na te denken. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Chukwu rent richting de bal. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwu schiet op doel. Nwanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thompson heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MartinFc 37%, Uyo Boys 63%.
MartinFc - Uyo Boys 2:0

58e minuut.
Klungelig pakt Bobolayefa de bal. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor onderschept slim de pass. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dosu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ogbodudu de bal. Ledor is nu in balbezit. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu schiet op doel. Edusei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwankwo onderschept slim de pass. Nwankwo met een sublieme pass. Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Odiye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MartinFc 49%, Uyo Boys 51%.
MartinFc - Uyo Boys 2:0