Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 8
  • Stadion: OKP fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1037
OKP fc MOBOY F.C
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Enyeama trapt de bal weg. Klungelig pakt Sylvester de bal. Elaho speelt de bal door. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Oghene passt de bal zonder na te denken. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho passt de bal zonder na te denken. Ijoh rent richting de bal. Ijoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Etafia de bal. Okon met een sublieme pass. Klungelig pakt Ijoh de bal. Ijoh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ahmed de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Obiorah passt de bal zonder na te denken. Akabuogu geeft de bal voor. Ejide probeert naar een medespeler te passen. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap. Ademola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OKP fc - MOBOY F.C 1:0

26e minuut.
Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obisesan met een sublieme pass. Amokachi is nu in balbezit. Tyavkase onderschept slim de pass. Tyavkase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Wahab de bal. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ayegbeni de bal. Ayegbeni geeft een lange en hoge pass. Ademola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ahmed geeft de bal voor. Inworp. Ngedi met de inworp. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKP fc 60%, MOBOY F.C 40%.
OKP fc - MOBOY F.C 1:0

55e minuut.
Okon probeert de bal aan de voet te houden. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okon. Okon krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Wahab rent richting de bal. Wahab speelt de bal door. Ijoh rent richting de bal. Ijoh schiet op doel. Enyeama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKP fc - MOBOY F.C 1:1

73e minuut.
Inworp. Etafia met een snelle inworp. Obiorah is nu in balbezit. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Obisesan passt de bal in één keer door. Etafia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okon. Okon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Etafia met de inworp. Sylvester controleert de bal met de borst. Obiorah rent richting de bal. Sylvester verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvester geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKP fc 25%, MOBOY F.C 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKP fc - MOBOY F.C 1:1