Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Agradecidos Pokeros
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal met de wreef. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Escamilla passt de bal in één keer door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti passt de bal met de wreef. Aldaco rent richting de bal. Aldaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cárdenas trapt de bal weg. Calvo kopt de bal weg. Collazo is nu in balbezit. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aldaco is nu in balbezit. Aldaco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fregoso de bal onder controle te krijgen. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Daar is Aldaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra rent richting de bal. Aldaco is nu in balbezit. Aldaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Escamilla geeft een lange en hoge pass. Aldaco kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Borgetti geeft de bal voor. Pinto met een sublieme pass. Márquez kopt de bal weg. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Borgetti de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Becerra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Becerra kan niet meer verder spelen. Rangel komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Alcántar rent richting de bal. Godínez verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez geeft een hoge lob. Collazo is nu in balbezit. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Agradecidos - Pokeros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Agradecidos 30%, Pokeros 70%.
Demonios Agradecidos - Pokeros 0:1

53e minuut.
Borgetti passt de bal met de wreef. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Márquez rent richting de bal. Calvo rent richting de bal. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Collazo is nu in balbezit. Collazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Vidrio is nu in balbezit. Vidrio geeft de bal voor. Klungelig pakt Fregoso de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Agradecidos 51%, Pokeros 49%.
Demonios Agradecidos - Pokeros 0:1