Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFCC Oeste Cardenals Lagos FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Klungelig pakt Donoso de bal. Inworp. Sifuentes met de inworp. Saldivar geeft de bal voor. Franco bokst de bal weg. Toxqui rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Cardenals Lagos FC 1:0

8e minuut.
Saldivar heeft problemen om de bal te vangen. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivar is nu in balbezit. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

14e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Naelson verovert de bal door een tackle van achteren. Naelson met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cuesta passt de bal in één keer door. Naelson geeft een lange en hoge pass. Ortega kopt de bal weg. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Milián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdivia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naelson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toxqui is nu in balbezit. Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez rent richting de bal. Brisuela is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFCC Oeste 49%, Cardenals Lagos FC 51%.
FFCC Oeste - Cardenals Lagos FC 1:0

55e minuut.
Milián is nu in balbezit. Saldivar is nu in balbezit. Saldivar passt de bal zonder na te denken. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Milián probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brisuela de bal. Guido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guido krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivia met de inworp. Saldivar rent richting de bal. Saldivar geeft een lange en hoge pass. Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Cardenals Lagos FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFCC Oeste 48%, Cardenals Lagos FC 52%.
FFCC Oeste - Cardenals Lagos FC 2:0