Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skyblue Pokeros
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Clemente rent richting de bal. Román onderschept slim de pass. Román probeert naar een medespeler te passen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pinto bokst de bal weg.

14e minuut.
Marín onderschept slim de pass. Marín geeft een lange en hoge pass. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Borja speelt de bal door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rangel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Avilán met een snelle inworp. Clemente rent richting de bal. Rangel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rangel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Alcántar met een sublieme pass. Marín is nu in balbezit. Marín passt de bal met de wreef. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Marín met een sublieme pass. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar passt de bal met de wreef. Collazo is nu in balbezit. Collazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez is nu in balbezit. Mascareño verovert de bal door een tackle van achteren. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Pokeros 1:0

38e minuut.
Borja speelt de bal door. Mascareño is nu in balbezit. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Pokeros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyblue 35%, Pokeros 65%.
skyblue - Pokeros 2:0

62e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Mendivil rent richting de bal. Mendivil speelt de bal door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... Pinto bokst de bal weg.

81e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal in één keer door. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Pinto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Pokeros 3:0

85e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Alcántar probeert de bal aan de voet te houden. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Pokeros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyblue 39%, Pokeros 61%.
skyblue - Pokeros 3:1