Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timan SodaFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra passt de bal in één keer door. Castillo met een sublieme pass. Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timan - SodaFC 0:1

25e minuut.
Vizcarra met de inworp. Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timan - SodaFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timan 54%, SodaFC 46%.
Timan - SodaFC 0:2

53e minuut.
Contreras passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. González passt de bal in één keer door. Barrera rent richting de bal. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
España bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. España is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. España met een snel genomen vrije trap. Vizcarra controleert de bal met de borst. Vizcarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Contreras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizcarra met de inworp. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Nuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro is nu in balbezit. Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
España onderschept slim de pass. España met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alves speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timan 37%, SodaFC 63%.
Timan - SodaFC 0:2