Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeros SOKA FC
442 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Del Olmo passt de bal zonder na te denken. Jáuregui rent richting de bal. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui schiet op doel. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Garay speelt de bal door. Marín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorno. Marín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Collazo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hinojosa heeft problemen om de bal te vangen. Alcántar rent richting de bal. Alcántar schiet op doel. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeros - SOKA FC 1:0

38e minuut.
Marín kan de bal niet met de borst controleren. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar haalt uit met een fantastische trap. Collazo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Osorno onderschept slim de pass. Alcántar onderschept slim de pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 49%, SOKA FC 51%.
Pokeros - SOKA FC 1:0

50e minuut.
Osorno met de inworp. Garay rent richting de bal. Alcántar begaat een overtreding. Alcántar krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Saldivar speelt de bal door. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso geeft een hoge lob. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo geeft de bal voor. Rangel kopt de bal weg. Alcántar rent richting de bal. Alcántar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui is nu in balbezit. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes is nu in balbezit. Forbes geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pokeros - SOKA FC 1:1

88e minuut.
Hinojosa geeft een lange en hoge pass. Avilán kopt de bal weg. Marín rent richting de bal. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 41%, SOKA FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pokeros - SOKA FC 1:1