Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platino FC FÉNIX FÚTBOL CLUB México
Normal Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Iniestra passt de bal met de wreef. Ambriz rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platino FC - FÉNIX FÚTBOL CLUB México 0:1

16e minuut.
Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez geeft de bal voor. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Klungelig pakt Navarro de bal. Vélez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dominguez met een snel genomen vrije trap. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Dominguez speelt de bal door. Ambriz is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platino FC - FÉNIX FÚTBOL CLUB México 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platino FC 55%, FÉNIX FÚTBOL CLUB México 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platino FC - FÉNIX FÚTBOL CLUB México 1:1

49e minuut.
Dominguez geeft een hoge lob. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vélez passt de bal in één keer door. Iniestra geeft de bal voor. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Palencia is nu in balbezit. Palencia geeft een lange en hoge pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platino FC 47%, FÉNIX FÚTBOL CLUB México 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platino FC - FÉNIX FÚTBOL CLUB México 1:1