Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México SOKA FC
Defend Tactiek 424
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Del Olmo onderschept slim de pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo rent richting de bal. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Navarro speelt de bal door. Hinojosa is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Trejo kan de bal niet met de borst controleren. Trejo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Garay onderschept slim de pass. Garay passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - SOKA FC 1:0

40e minuut.
Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez geeft de bal voor. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FÉNIX FÚTBOL CLUB México 44%, SOKA FC 56%.
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - SOKA FC 1:0

47e minuut.
Estay passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Noriega is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trejo geeft een hoge lob. Ledezma kopt de bal weg. Noriega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Noriega probeert naar een medespeler te passen. Del Olmo is nu in balbezit. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo rent richting de bal. Del Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - SOKA FC 1:1

73e minuut.
Villarreal passt de bal in één keer door. Estay rent richting de bal. Estay passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - SOKA FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FÉNIX FÚTBOL CLUB México 43%, SOKA FC 57%.
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - SOKA FC 2:1