Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Del Hierro Innova FC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Aceval kopt de bal weg. Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido verovert de bal door een tackle van achteren. Guido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aceval geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Del Hierro 37%, Innova FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Del Hierro - Innova FC 0:0

48e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Daar is Guido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aceval de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Obledo is nu in balbezit. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Del Hierro - Innova FC 1:0

65e minuut.
Robles met een sublieme pass. Mojarro is nu in balbezit. Ballesteros is nu in balbezit. Mojarro onderschept slim de pass. Mojarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Guido passt de bal in één keer door. Aceval is nu in balbezit. Aceval geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Arce rent richting de bal. Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros speelt de bal door. Rergis rent richting de bal. Rergis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leones Del Hierro - Innova FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Del Hierro 41%, Innova FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Del Hierro - Innova FC 1:1