Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London City Club de Fútbol Acapulco
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Orozco geeft de bal voor. Olalde probeert de bal aan de voet te houden. Izquierdo speelt de bal door. Vargas probeert de bal aan de voet te houden. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Olalde geeft een lange en hoge pass. Galindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galván rent richting de bal. Terrazas onderschept slim de pass. Terrazas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Olalde onderschept slim de pass. Olalde probeert naar een medespeler te passen. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Briones rent richting de bal. Neruda onderschept slim de pass. Neruda passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
London City - Club de Fútbol Acapulco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London City 51%, Club de Fútbol Acapulco 49%.
London City - Club de Fútbol Acapulco 0:1

56e minuut.
Galindo geeft een lange en hoge pass. Neruda kopt de bal weg. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Rico bokst de bal weg.

61e minuut.
Fregoso passt de bal met de wreef. Rivera is nu in balbezit. Rivera geeft de bal voor. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Neruda speelt de bal door. Naelson rent richting de bal. Naelson passt de bal in één keer door. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Orozco onderschept slim de pass. Orozco geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Vargas is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
London City - Club de Fútbol Acapulco 0:2

72e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Olalde onderschept slim de pass. Galván rent richting de bal. Galván passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
London City - Club de Fútbol Acapulco 0:3

83e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Del Olmo de bal. Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Terrazas rent richting de bal. Terrazas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Galván passt de bal in één keer door. Leaño is nu in balbezit. Leaño geeft een lange en hoge pass. Del Olmo springt en kopt de bal. Galván kopt de bal weg. González bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London City 55%, Club de Fútbol Acapulco 45%.
London City - Club de Fútbol Acapulco 0:3