Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Valientes Quesadillas Nobles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle passt de bal zonder na te denken. Aceval is nu in balbezit. Aceval schiet op doel. Landín bokst de bal weg.

7e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Garay speelt de bal door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Valientes - Quesadillas Nobles 1:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Pantoja de bal onder controle te krijgen. Dávila kopt de bal weg. Daar is Paulista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Terrés rent richting de bal. Terrés speelt de bal door. Elokan is nu in balbezit. Velázquez rent richting de bal. Velázquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Luque rent richting de bal. Luque passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valle met een snelle inworp. Izquierdo geeft de bal voor. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantoja springt en kopt de bal. Paulista probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Velázquez passt de bal met de wreef. Oteo heeft problemen om de bal te vangen. Oteo passt de bal zonder na te denken. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval schiet op doel. Landín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aceval rent richting de bal. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan geeft een hoge lob. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft de bal voor. Pinto bokst de bal weg. Pantoja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Valientes - Quesadillas Nobles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Valientes 56%, Quesadillas Nobles 44%.
Estrellas Valientes - Quesadillas Nobles 2:0

54e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez is nu in balbezit. Aceval rent richting de bal. Aceval schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja onderschept slim de pass. Garay is nu in balbezit. Garay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Valadez probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Elokan rent richting de bal. Elokan geeft een hoge lob. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Valientes - Quesadillas Nobles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Valientes 44%, Quesadillas Nobles 56%.
Estrellas Valientes - Quesadillas Nobles 3:0