Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasma Leones Del Hierro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Hinojosa rent richting de bal. Hinojosa passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
González is nu in balbezit. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasma - Leones Del Hierro 1:0

21e minuut.
Hinojosa is nu in balbezit. Hinojosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zepeda de bal. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasma - Leones Del Hierro 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasma 53%, Leones Del Hierro 47%.
Real Fantasma - Leones Del Hierro 2:0

51e minuut.
Cuéllar met een harde bal richting middenveld. González kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro haalt uit met een fantastische trap. Mercado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Mojarro kopt de bal weg. Daar is Cuberas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo haalt uit met een fantastische trap. Mercado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasma - Leones Del Hierro 2:1

81e minuut.
Vazquez heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal zonder na te denken. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Fantasma - Leones Del Hierro 2:2

85e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een lange en hoge pass. Obledo rent richting de bal. Obledo draait met de bal, schiet en ... Mercado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasma 52%, Leones Del Hierro 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Fantasma - Leones Del Hierro 2:2