Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black clover Perros del desierto
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal in één keer door. Reynoso is nu in balbezit. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Terrés verovert de bal door een tackle van achteren. Terrés probeert naar een medespeler te passen. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez schiet op doel. Cano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black clover - Perros del desierto 1:0

34e minuut.
Terrés met een sublieme pass. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés probeert naar een medespeler te passen. Vélez rent richting de bal. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft een hoge lob. Vélez is nu in balbezit. Terrés rent richting de bal. Terrés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vélez kopt de bal weg. Reyes rent richting de bal. Santana begaat een overtreding. Santana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black clover 45%, Perros del desierto 55%.
Black clover - Perros del desierto 1:0

48e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Padrón is nu in balbezit. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortegón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Reyes rent richting de bal. Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz speelt de bal door. Reynoso rent richting de bal. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana probeert naar een medespeler te passen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso rent richting de bal. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Espinosa controleert de bal met de borst. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Espinosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Espinosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Terrés moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Terrés kan niet meer verder spelen. Vega komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Parraguéz geeft een hoge lob. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black clover 45%, Perros del desierto 55%.
Black clover - Perros del desierto 1:0