Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiles En Cajones Atletico de Marfil
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een hoge lob. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Villarreal de bal. Villarreal passt de bal in één keer door. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Méndez de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ipata probeert naar een medespeler te passen. De la Torre rent richting de bal. De la Torre geeft een hoge lob. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arias probeert naar een medespeler te passen. De la Torre is nu in balbezit. De la Torre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles En Cajones 48%, Atletico de Marfil 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiles En Cajones - Atletico de Marfil 0:0

56e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Valdéz probeert de bal aan de voet te houden. Yegros is nu in balbezit. Yegros passt de bal zonder na te denken. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Zárate geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Palencia met een harde bal richting middenveld. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Millán de bal. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nicoletti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyna komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ipata trapt de bal weg van het doel. Zárate is nu in balbezit. Zárate met een sublieme pass. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora met een sublieme pass. Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. Ipata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mora rent richting de bal. Yegros onderschept slim de pass. Yegros speelt de bal door. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles En Cajones 46%, Atletico de Marfil 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiles En Cajones - Atletico de Marfil 0:0