Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latin FC DonovanOfarril2011
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. España verovert de bal door een tackle van achteren. España passt de bal met de wreef. Fierro rent richting de bal. Fierro geeft een lange en hoge pass. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Lezama kopt de bal weg. Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Del Angel met een snelle inworp. Alpízar is nu in balbezit. Franco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alpízar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alpízar neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Franco speelt de bal door. Preciado is nu in balbezit. Preciado passt de bal in één keer door. Lezama rent richting de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Olalde is nu in balbezit. Olalde geeft de bal voor. Arreola rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Franco rent richting de bal. Alpízar rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar haalt uit met een fantastische trap. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Valverde de bal onder controle te krijgen. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latin FC - DonovanOfarril2011 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latin FC 57%, DonovanOfarril2011 43%.
Latin FC - DonovanOfarril2011 0:1

55e minuut.
Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reynoso komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Preciado rent richting de bal. Iturbide schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Preciado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fierro rent richting de bal. Fierro geeft een hoge lob. Bautista geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latin FC - DonovanOfarril2011 1:1

70e minuut.
Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Angel verovert de bal door een tackle van achteren. Del Angel speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Alpízar is nu in balbezit. Alpízar passt de bal zonder na te denken. Arreola probeert de bal aan de voet te houden. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mascorro geeft een hoge lob. Inworp. Iturbide met een snelle inworp. Del Angel rent richting de bal. Del Angel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latin FC - DonovanOfarril2011 1:2

82e minuut.
Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert España de bal onder controle te krijgen. Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Angel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latin FC 60%, DonovanOfarril2011 40%.
Latin FC - DonovanOfarril2011 1:2