Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latin FC AC Fenix
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bautista met een snelle inworp. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascorro is nu in balbezit. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mascorro geeft een lange en hoge pass. Bautista kopt de bal weg. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel. Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lemos geeft de bal voor. Fierro is nu in balbezit. Fierro passt de bal zonder na te denken. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latin FC 62%, AC Fenix 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latin FC - AC Fenix 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde geeft een lange en hoge pass. Preciado rent richting de bal. Preciado schiet op doel. Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. España verovert de bal door een tackle van achteren. España geeft een lange en hoge pass. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Navarrete trapt de bal weg. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas rent richting de bal. Reynoso onderschept slim de pass. Reynoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado passt de bal in één keer door. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero verovert de bal door een tackle van achteren. Tinajero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Arreola de bal. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Salinas rent richting de bal. Salinas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Arreola de bal onder controle te krijgen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latin FC - AC Fenix 0:1

71e minuut.
Navarrete met een snelle inworp. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Reséndiz verovert de bal door een tackle van achteren. Reséndiz probeert naar een medespeler te passen. Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft een hoge lob. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Navarrete met een harde bal richting middenveld. Reynoso rent richting de bal. Mascorro begaat een overtreding. Reynoso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latin FC 59%, AC Fenix 41%.
Latin FC - AC Fenix 0:1