Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaptorsMx Zorros Desesperadas
4-3-3 Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Carreón is nu in balbezit. Carreón passt de bal zonder na te denken. Castañeda met een sublieme pass. Mercado rent richting de bal. Mercado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Taboada geeft een hoge lob. Obledo kopt de bal weg. Klungelig pakt Castañeda de bal. Villazón rent richting de bal. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Zorros Desesperadas 1:0

30e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Carreón rent richting de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón onderschept slim de pass. Carreón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo verovert de bal door een tackle van achteren. Obledo passt de bal met de wreef. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Reyes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gálvez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaptorsMx 41%, Zorros Desesperadas 59%.
RaptorsMx - Zorros Desesperadas 1:0

59e minuut.
Montoya probeert naar een medespeler te passen. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Mercado is nu in balbezit. Mercado schiet op doel. Del Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RaptorsMx - Zorros Desesperadas 1:1

65e minuut.
Klungelig pakt Toledano de bal. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda geeft een hoge lob. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Toledano is nu in balbezit. Met opzet legt De Anda zijn tegenspeler op de grond. De Anda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaptorsMx 46%, Zorros Desesperadas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RaptorsMx - Zorros Desesperadas 1:1