Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caciques cubanos Manzaneros de Puebla
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Arreola verovert de bal door een tackle van achteren. Arreola met een sublieme pass. Varona rent richting de bal. Varona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arreola passt de bal in één keer door. Fuentes is nu in balbezit. De la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Padrón rent richting de bal. Avilán verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro begaat een overtreding. Mascorro krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez met een sublieme pass. Brisuela rent richting de bal. Brisuela haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caciques cubanos - Manzaneros de Puebla 1:0

20e minuut.
Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Mascorro rent richting de bal. Dominguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dominguez krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Varona heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes is nu in balbezit. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques cubanos 62%, Manzaneros de Puebla 38%.
Caciques cubanos - Manzaneros de Puebla 1:0

54e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Arreola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bueno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avilán maakt een snoekduik en kopt de bal. Reynoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgado met een snelle inworp. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caciques cubanos - Manzaneros de Puebla 2:0

66e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega begaat een overtreding. De la Vega krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado met een sublieme pass. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Reynoso bokst de bal weg.

72e minuut.
Padrón met een sublieme pass. De la Vega is nu in balbezit. De la Vega passt de bal zonder na te denken. Varona is nu in balbezit. Varona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De la Vega met een sublieme pass. Galdames is nu in balbezit. Varona onderschept slim de pass. Mascorro rent richting de bal. Mascorro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques cubanos 48%, Manzaneros de Puebla 52%.
Caciques cubanos - Manzaneros de Puebla 2:0